Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Agenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velina

Nu rata ocazia de a-ti personaliza propria agenda A5 Spectrum cu foi veline! Alege o culoare care sa se potriveasca brandului tau si adauga-i logo-ul.

11,02 lei14,44 lei fara TVA

Sterge

Agenda personalizata A5 Spectrum cu foi veline

Nu rata ocazia de a-ti personaliza propria agenda A5 Spectrum cu foi veline! Alege o culoare care sa se potriveasca brandului tau si adauga-i logo-ul prin tampografie. Comanda acum si asigura-ti un instrument util si estetic pentru a-ti organiza activitatile zilnice!

  • Agenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie/serigrafie
  • Agenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Agenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 55x55mm
Material Plastic PVC
Lungime 21.00 cm
Latime 14.80 cm
Inaltime 1.20 cm
Greutate 260 grame
Tara de provenienta China

Descoperă Secretul din Spatele Succesului: Agenda Personalizata – O Abordare Unică pentru Materialele Promotionale

Cum faci ca brandul tău să iasă în evidență? Răspunsul stă în detaliile personalizării. Aici intervine agenda personalizata – un instrument de marketing puternic și subestimat în același timp.

Când alegi să personalizezi agenda promotionala, nu faci doar o alegere estetică. Fiecare material are propriile caracteristici, de la textura până la suprafața de imprimare. Producătorul tău știe că un singur mod de imprimare nu se potrivește tuturor.

Imaginează-ți că fiecare material este ca o pânză albă, iar agenda personalizata este pensula ta magică. În funcție de tipul de material, producătorul poate sugera metode variate de imprimare – fie că e vorba de serigrafie oferind o notă retro, tampografia pentru detalii fine, gravură ofera un efect elegant sau termotransfer pentru durabilitate.

Rezultatul? Agendele promotionale care nu doar atrag ochiul, ci și povestesc povestea brandului tău. Cu agenda personalizată, fiecare broșură, fiecare pliant sau produs promotional devine o capodoperă a brandului tău, pregătită să încânte publicul țintă.

O agenda personalizata nu este doar o alegere, este o strategie. Este secretul din spatele unui marketing eficient, care nu se oprește la suprafață, ci pătrunde în mintea și inimile celor care descoperă brandul tău.

Dimensiune maxima personalizata pe agenda

Locul de imprimare implicit fata
Latime 55mm
Inaltime 55mm

Agenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velina

Agenda Personalizată A5 Spectrum: O Alegere Inovatoare pentru Campaniile Tale

Atunci când dorești să aduci un plus de originalitate campaniilor tale promotionale, Agenda personalizată A5 Spectrum devine alegerea excelentă. Iată cum ne asigurăm că experiența ta este simplă și plăcută:

Caracteristici Cheie:

  • Nedată și Cu Foaie Velină Agenda noastră personalizată A5 Spectrum este nedată și beneficiază de foi velina, asigurându-ți flexibilitate și confort în utilizare.
  • Opțiuni de Imprimare și Design Personalizate Oferim opțiuni de imprimare și design adaptate nevoilor tale, astfel încât agenda să reflecte exact ceea ce îți dorești.

Procesul de Comandă Simplificat:

  1. Plasează Comanda: Hotărăște-te pentru originalitate și plasează comanda pentru agenda personalizată A5 Spectrum.
  2. Simulare Grafică Detaliată: Vom utiliza logoul tău în format vectorial pentru a crea o simulare grafică detaliată, oferindu-ți o perspectivă clară a produsului final.
  3. Ajustări Ușoare: Ai oportunitatea de a face orice ajustări necesare pentru a te asigura că agenda îndeplinește toate așteptările tale.

Timpul de Livrare Rapide:

3-5 Zile Lucrătoare: Livrarea este estimată între 3 și 5 zile lucrătoare, iar echipa noastră se asigură că fiecare detaliu este pus la punct.

 

Descoperă Avantajele Reducerilor la Agenda Personalizata

Când vine vorba de produse promotionale personalizate, nu există o modalitate mai bună de a economisi decât prin reduceri inteligente. Știm cât de important este pentru tine să găsești oferte excelente care să se potrivească cu bugetul tău, iar noi am creat un sistem de reduceri adaptat nevoilor tale.

Alegând agenda personalizata, beneficiezi de reduceri în funcție de cantitatea pe care o comanzi și de numărul de culori utilizate în personalizare. Această abordare înseamnă că cu cât comanzi mai multe agende sau alegi personalizări mai simple, cu atât prețul pe unitate devine mai avantajos, făcând fiecare agenda personalizata și mai valoroasa.

Indiferent dacă planifici să distribui agendele la evenimente sau să le oferi ca gesturi de apreciere, reducerile în funcție de cantitate sunt modul perfect de a-ți maximiza investiția. Mai multe agende personalizate înseamnă mai multă vizibilitate brandului tău, iar economiile obținute îți permit să pui accentul pe alte strategii de marketing.

Vrem să fii pe deplin informat, așa că costul personalizării este inclus în prețul final al agendei personalizate, eliminând orice surprize neplăcute. Astfel, poți face achiziții cu încredere, știind că ai ales cea mai bună opțiune pentru brandul și bugetul tău.

Încheie afaceri înțelepte și reprezintă-ți brandul cu mândrie prin agende personalizate de calitate, beneficiind de reduceri adaptate alegerilor tale. Oportunitatea de a economisi nu a fost niciodată atât de creativă și personală!

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Agenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaAgenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaAgenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaAgenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaAgenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaAgenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaAgenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velinaAgenda personalizata A5 Spectrum, nedatata, foaie velina

Culoare

Albastru regal, Bleumarin, Alb, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *