Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Agenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigida

Planifica-ti timpul cu stil cu agenda A6 Spectrum personalizata prin tampografie. Cu coperta rigida si foi veline, aceasta este agenda perfecta pentru a lua notite si a-ti organiza programul.

7,72 lei11,14 lei fara TVA

Sterge

Agenda personalizata A6 Spectrum cu coperta rigida

Planifica-ti timpul cu stil cu agenda A6 Spectrum personalizata prin tampografie. Cu coperta rigida si foi veline, aceasta este agenda perfecta pentru a lua notite si a-ti organiza programul. Personalizeaza agenda cu logo-ul tau prin tampografie si promoveaza-ti afacerea intr-un mod practic si util. Comanda acum si bucura-te de o agenda de calitate superioara!

  • Agenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie/serigrafie
  • Agenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Agenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 45x55mm
Material Carton acoperit PVC
Lungime 14.00 cm
Latime 9.00 cm
Inaltime 1.00 cm
Greutate 110 grame
Tara de provenienta China

Descoperă Secretul din Spatele Succesului: Agenda Personalizata – O Abordare Unică pentru Materialele Promotionale

Cum faci ca brandul tău să iasă în evidență? Răspunsul stă în detaliile personalizării. Aici intervine agenda personalizata – un instrument de marketing puternic și subestimat în același timp.

Când alegi să personalizezi agenda promotionala, nu faci doar o alegere estetică. Fiecare material are propriile caracteristici, de la textura până la suprafața de imprimare. Producătorul tău știe că un singur mod de imprimare nu se potrivește tuturor.

Imaginează-ți că fiecare material este ca o pânză albă, iar agenda personalizata este pensula ta magică. În funcție de tipul de material, producătorul poate sugera metode variate de imprimare – fie că e vorba de serigrafie oferind o notă retro, tampografia pentru detalii fine, gravură ofera un efect elegant sau termotransfer pentru durabilitate.

Rezultatul? Agendele promotionale care nu doar atrag ochiul, ci și povestesc povestea brandului tău. Cu agenda personalizată, fiecare broșură, fiecare pliant sau produs promotional devine o capodoperă a brandului tău, pregătită să încânte publicul țintă.

O agenda personalizata nu este doar o alegere, este o strategie. Este secretul din spatele unui marketing eficient, care nu se oprește la suprafață, ci pătrunde în mintea și inimile celor care descoperă brandul tău.

Dimensiune maxima personalizata pe agenda

Locul de imprimare implicit fata
Latime 45mm
Inaltime 55mm

Agenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigida

Vizualizează Viitorul Cu Simularea Grafică a Agendei Personalizate

Atunci când te hotărăști să aduci un plus de originalitate campaniilor tale promotionale, Agenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigida, cu opțiuni de imprimare și design adaptate nevoilor tale, devine o alegere excelentă. Înainte de a aștepta cu nerăbdare produsul final, vrem să știi că avem în vedere fiecare detaliu al procesului pentru a te asigura că rezultatul va fi exact așa cum ți-l dorești.

După ce ai plasat comanda pentru acest articol promoțional, ești la doar câțiva pași distanță de a vedea agenda ta personalizată prinzând viață. Timpul de livrare estimat variază între 3 și 5 zile lucrătoare, în cadrul cărora echipa noastră se va asigura că fiecare detaliu este pus la punct.

O etapă importantă în acest proces este simularea grafică a produsului comandat. Vom folosi logoul tău în format vectorial pentru a crea o imagine vizuală așa cum îl vei vedea pe agenda personalizată. Astfel, vei avea o perspectivă clară și detaliată a produsului final, ceea ce îți oferă oportunitatea să faci orice ajustări sau modificări necesare pentru a te asigura că totul este în ordine.

Dorim să menționăm că timpul de livrare poate fluctua în funcție de volumul comenzilor și disponibilitatea stocurilor de produse. În eventualitatea unor întârzieri, vei fi informat imediat pentru a-ți ajusta planurile în consecință.

Echipa noastră de experți este aici pentru a te sprijini pe parcursul întregului proces, fie că ai întrebări sau necesități speciale. Viziunea ta asupra produsului nostru devine realitate prin intermediul simulării grafice, iar rezultatele sunt în mâinile tale, personalizate până în cel mai mic detaliu.

Descoperă Avantajele Reducerilor la Agenda Personalizata

Când vine vorba de produse promotionale personalizate, nu există o modalitate mai bună de a economisi decât prin reduceri inteligente. Știm cât de important este pentru tine să găsești oferte excelente care să se potrivească cu bugetul tău, iar noi am creat un sistem de reduceri adaptat nevoilor tale.

Alegând agenda personalizata, beneficiezi de reduceri în funcție de cantitatea pe care o comanzi și de numărul de culori utilizate în personalizare. Această abordare înseamnă că cu cât comanzi mai multe agende sau alegi personalizări mai simple, cu atât prețul pe unitate devine mai avantajos, făcând fiecare agenda personalizata și mai valoroasa.

Indiferent dacă planifici să distribui agendele la evenimente sau să le oferi ca gesturi de apreciere, reducerile în funcție de cantitate sunt modul perfect de a-ți maximiza investiția. Mai multe agende personalizate înseamnă mai multă vizibilitate brandului tău, iar economiile obținute îți permit să pui accentul pe alte strategii de marketing.

Vrem să fii pe deplin informat, așa că costul personalizării este inclus în prețul final al agendei personalizate, eliminând orice surprize neplăcute. Astfel, poți face achiziții cu încredere, știind că ai ales cea mai bună opțiune pentru brandul și bugetul tău.

Încheie afaceri înțelepte și reprezintă-ți brandul cu mândrie prin agende personalizate de calitate, beneficiind de reduceri adaptate alegerilor tale. Oportunitatea de a economisi nu a fost niciodată atât de creativă și personală!

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Agenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaAgenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaAgenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaAgenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaAgenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaAgenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaAgenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigidaAgenda personalizata A6 Spectrum, coperta rigida

Culoare

Albastru deschis, Albastru regal, Argintiu, Bleumarin, Galben, Portocaliu, Rosu, Roz, Verde lime, Alb, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *