Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®

Cauti o geanta termoizolanta personalizata pentru iesirile la picnic sau pentru pranzul la serviciu?

This product is currently out of stock and unavailable.

Geanta termoizolanta Arctic Zone® Repreve® 5L personalizata prin serigrafie

Cauti o geanta termoizolanta personalizata pentru iesirile la picnic sau pentru pranzul la serviciu? Geanta Arctic Zone® Repreve® 5L este exact ceea ce iti trebuie! Aceasta poate fi personalizata cu logo-ul companiei tale prin imprimare serigrafie. Asadar, nu mai sta pe ganduri si personalizeaza acum geanta termoizolanta Arctic Zone® Repreve® 5L cu logo-ul companiei tale! Ofera un cadou util si practic angajatilor tai sau partenerilor de afaceri. Alege calitatea si sustenabilitatea, alege Arctic Zone® Repreve®!

  • Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Modalitate recomandata de producator pentru personalizare: serigrafie
  • Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Culori maxime care pot fi personalizate: 1
  • Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Dimensiune maxima ce poate fi imprimata: 170x60mm
Brand Arctic Zone
Material 600D de poliester reciclat
Lungime 26.00 cm
Latime 10.00 cm
Inaltime 19.00 cm
Greutate 154 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®Set 25 genti termoizolante personalizate Arctic Zone® Repreve®

Culoare

Gri

Brand

Arctic Zone