Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 100 pixuri Berk personalizate, carton

Descopera acum noul pix ecologic Berk, perfect pentru promovarea brandului tau! Acest pix este realizat din materiale durabile si prietenoase cu mediul, cum ar fi cartonul reciclat si plasticul din porumb.

This product is currently out of stock and unavailable.

Pix eco-friendly Berk din carton reciclat si plastic din porumb cu personalizare prin tampografie

Descopera acum noul pix ecologic Berk, perfect pentru promovarea brandului tau! Acest pix este realizat din materiale durabile si prietenoase cu mediul, cum ar fi cartonul reciclat si plasticul din porumb. Personalizeaza-l prin tampografie cu logo-ul tau si ofera-i clientilor si partenerilor tai un instrument de scris util si eco-friendly. Comanda acum si bucura-te de o modalitate sustenabila de a-ti promova afacerea!

  • Set 100 pixuri Berk personalizate, cartonModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie
  • Set 100 pixuri Berk personalizate, cartonCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Set 100 pixuri Berk personalizate, cartonDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 70x5mm
Material Cutie reciclata, plastic de porumb
Lungime 14.00 cm
Diametru 1.00 cm
Greutate 6 grame
Tara de provenienta China

Descoperă Secretul din Spatele Succesului: Pix Personalizat – O Abordare Unică pentru Materialele Promotionale

Cum faci ca brandul tău să iasă în evidență? Răspunsul stă în detaliile personalizării. Aici intervine pixul personalizat – un instrument de marketing puternic și subestimat în același timp.

Când alegi să personalizezi materialele promotionale, nu faci doar o alegere estetică. Fiecare material are propriile caracteristici, de la textura până la suprafața de imprimare. Producătorul tău știe că un singur mod de imprimare nu se potrivește tuturor.

Imaginează-ți că fiecare material este ca o pânză albă, iar un pix personalizat este pensula ta magică. În funcție de tipul de material, producătorul poate sugera metode variate de imprimare – fie că e vorba de serigrafie oferind o notă retro, tampografia pentru detalii fine, gravură ofera un efect elegant sau termotransfer pentru durabilitate.

Rezultatul? Materiale promotionale care nu doar atrag ochiul, ci și povestesc povestea brandului tău. Cu pixul personalizat, fiecare broșură, fiecare pliant sau produs promotional devine o capodoperă a brandului tău, pregătită să încânte publicul țintă.

Un pix personalizat nu este doar o alegere, este o strategie. Este secretul din spatele unui marketing eficient, care nu se oprește la suprafață, ci pătrunde în mintea și inimile celor care descoperă brandul tău.

Dimensiune maxima personalizata pe pix

Locul de imprimare implicit obiect
Latime 70mm
Inaltime 5mm

Set 100 pixuri Berk personalizate, carton

Vizualizează Viitorul Cu Simularea Grafică a Pixului Personalizat

Atunci când te hotărăști să aduci un plus de originalitate campaniilor tale promotionale, Pix Berk personalizat, carton reciclat si plastic din porumb devine o alegere excelentă. Înainte de a aștepta cu nerăbdare produsul final personalizat, vrem să știi că avem în vedere fiecare detaliu al procesului si te asiguram că rezultatul va fi exact așa cum ți-l dorești.

După ce ai comandat acest articol promoțional, ești la doar câțiva pași distanță de a vedea un pix personalizat prinzând viață. Timpul de livrare estimat variază între 3 și 5 zile lucrătoare, în cadrul cărora echipa noastră se va asigura că fiecare detaliu este pus la punct.

O etapă importantă în acest proces este simularea grafică a produsului comandat. Vom folosi logoul tău în format vectorial pentru a crea o imagine vizuală așa cum îl vei vedea pe pixul personalizat. Astfel, vei avea o perspectivă clară și detaliată a produsului final, ceea ce îți oferă oportunitatea să faci orice ajustări sau modificări necesare pentru a te asigura că totul este în ordine.

Dorim să menționăm că timpul de livrare poate fluctua în funcție de volumul comenzilor și disponibilitatea stocurilor de pixuri. În eventualitatea unor întârzieri, vei fi informat imediat pentru a-ți ajusta planurile în consecință.

Echipa noastră de experți este aici pentru a te sprijini pe parcursul întregului proces, fie că ai întrebări sau necesități speciale. Viziunea ta asupra pixului nostru devine realitate prin intermediul simulării grafice, iar rezultatele sunt în mâinile tale, personalizate până în cel mai mic detaliu.

Descoperă Avantajele Reducerilor la Pixurile Personalizate

Când vine vorba de produse promotionale personalizate, nu există o modalitate mai bună de a economisi decât prin reduceri inteligente. Știm cât de important este pentru tine să găsești oferte excelente care să se potrivească cu bugetul tău, iar noi am creat un sistem de reduceri adaptat nevoilor tale.

Alegând pixuri personalizate, beneficiezi de reduceri în funcție de cantitatea pe care o comanzi și de numărul de culori utilizate în personalizare. Această abordare înseamnă că cu cât comanzi mai multe produse sau alegi personalizări mai simple, cu atât prețul pe unitate devine mai avantajos, făcând fiecare pix personalizat și mai valoros.

Indiferent dacă planifici să distribui pixurile la evenimente sau să le oferi ca gesturi de apreciere, reducerile în funcție de cantitate sunt modul perfect de a-ți maximiza investiția. Mai multe pixuri înseamnă mai multă vizibilitate brandului tău, iar economiile obținute îți permit să pui accentul pe alte strategii de marketing.

Vrem să fii pe deplin informat, așa că costul personalizării este inclus în prețul final al produsului, eliminând orice surprize neplăcute. Astfel, poți face achiziții cu încredere, știind că ai ales cea mai bună opțiune pentru brandul și bugetul tău.

Încheie afaceri înțelepte și reprezintă-ți brandul cu mândrie prin pixuri personalizate de calitate, beneficiind de reduceri adaptate alegerilor tale. Oportunitatea de a economisi nu a fost niciodată atât de creativă și personală!

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 100 pixuri Berk personalizate, cartonSet 100 pixuri Berk personalizate, cartonSet 100 pixuri Berk personalizate, cartonSet 100 pixuri Berk personalizate, cartonSet 100 pixuri Berk personalizate, cartonSet 100 pixuri Berk personalizate, cartonSet 100 pixuri Berk personalizate, cartonSet 100 pixuri Berk personalizate, carton

Culoare

Portocaliu, Rosu, Verde, Albastru, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *