Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Bloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizat

Alege solutia practica si creativa pentru promovarea brandului tau cu blocul colorat Waynon personalizat.

5,74 lei9,16 lei fara TVA

Sterge

Bloc colorat Waynon cu stilou pentru zgariat si imprimare prin tampografie

Alege solutia practica si creativa pentru promovarea brandului tau cu blocul colorat Waynon personalizat cu logo-ul companiei tale prin imprimare tampografie. In plus, fiecare bloc vine insotit de un stilou pentru zgariat, astfel incat sa poti scrie ideile tale oriunde si oricand. Comanda acum si surprinde-ti clientii si partenerii de afaceri cu un cadou util si original!

  • Bloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie
  • Bloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Bloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 55x55mm
Material Hartie
Lungime 10.00 cm
Latime 14.00 cm
Greutate 60 grame
Tara de provenienta China

Producatorul recomanda o modalitate de personalizare a materialelor promotionale care tine cont de caracteristicile fiecarui material si de modalitatea in care acesta poate fi imprimat pentru a arata cat mai bine. Astfel, in functie de materialul ales pentru produsele promotionale, producatorul poate recomanda diferite metode de imprimare, precum serigrafia, tampografia, gravura sau termotransferul pentru ca acestea sa atraga atentia publicului tinta.

Dimensiune maxima de inscriptionare

Locul de imprimare implicit fata
Latime 55mm
Inaltime 55mm

Simularea grafica a produsului promotional ales

Este important sa stiti ca, dupa efectuarea comenzii pentru articolul promotional: Bloc colorat Waynon cu stilou pentru zgariat, imprimare tampografie, timpul de livrare poate varia intre 3 si 5 zile lucratoare. In timpul acestui interval, se va efectua simularea grafica a produsului comandat cu logoul trimis in format vectorial.

Simularea grafica este un proces important pentru a va asigura ca produsul va fi personalizat exact asa cum doriti. In timpul acestui proces, echipa noastra de graficieni va utiliza logoul dvs. trimis in format vectorial pentru a crea o simulare grafica a produsului personalizat. Aceasta va oferi o imagine clara a felului in care produsul va arata cu logoul dvs. si va va permite sa faceti ajustarile necesare inainte de a trimite comanda la productie.

Este important sa mentionam ca timpul de livrare poate varia in functie de volumul comenzilor noastre si de disponibilitatea stocurilor de produse. In cazul in care livrarea va intarzia, va vom informa cat mai curand posibil pentru a va putea planifica activitatile viitoare.

Dorim sa ne asiguram ca toate comenzile pentru produse promotionale sunt personalizate exact cum doriti si livrate in cel mai scurt timp posibil. Echipa noastra de experti este mereu la dispozitia dvs. pentru orice intrebare sau nelamurire.

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Bloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatBloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatBloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatBloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatBloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatBloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatBloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizatBloc colorat Waynon, stilou pentru zgariat, personalizat

Culoare

Alb