Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330ml

Bucura-te de cafeaua ta preferata alaturi de colegi sau clienti cu cana personalizata Bahia din ceramica!

This product is currently out of stock and unavailable.

Cana Bahia de 330 ml din ceramica, personalizare prin tampografie

Bucura-te de ceasca ta preferata alaturi de colegi sau clienti cu cana personalizata Bahia! Poate fi personalizata cu logo-ul companiei prin tampografie si poate fi o modalitate excelenta de a-ti promova afacerea. Cana Bahia din ceramica cu o capacitate de 330ml este un cadou perfect si un produs util pentru casa sau birou. Comanda acum cana personalizata Bahia pentru a-ti afisa marca in mod elegant si profesional!

  • Set 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie
  • Set 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Set 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 45x60mm
Material Ceramica
Inaltime 9.70 cm
Diametru 8.20 cm
Greutate 340 grame
Tara de provenienta China

Descoperă Secretul din Spatele Succesului: Cana Personalizata – O Abordare Unică pentru Materialele Promotionale

Cum faci ca brandul tău să iasă în evidență? Răspunsul stă în detaliile personalizării. Aici intervine cana personalizata – un instrument de marketing puternic și subestimat în același timp.

Când alegi să personalizezi cana promotionala, nu faci doar o alegere estetică. Fiecare material are propriile caracteristici, de la textura până la suprafața de imprimare. Producătorul tău știe că un singur mod de imprimare nu se potrivește tuturor.

Imaginează-ți că fiecare material este ca o pânză albă, iar cana personalizata din ceramica este pensula ta magică. În funcție de tipul de material, producătorul poate sugera metode variate de imprimare – fie că e vorba de serigrafie oferind o notă retro, tampografia pentru detalii fine, gravură ofera un efect elegant sau termotransfer pentru durabilitate.

Rezultatul? Cani promotionale care nu doar atrag ochiul, ci și povestesc povestea brandului tău. Cu cana personalizata, fiecare broșură, fiecare pliant sau produs promotional devine o capodoperă a brandului tău, pregătită să încânte publicul țintă.

O cana personalizata nu este doar o alegere, este o strategie. Este secretul din spatele unui marketing eficient, care nu se oprește la suprafață, ci pătrunde în mintea și inimile celor care descoperă brandul tău.

Dimensiune maxima personalizata pe cana

Locul de imprimare implicit fata
Latime 45mm
Inaltime 60mm

Set 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330ml

Vizualizează Viitorul Cu Simularea Grafică a Canii Personalizate

Atunci când te hotărăști să aduci un plus de originalitate campaniilor tale promotionale, Cana personalizata alba Bahia, ceramica, 330ml, cu opțiuni de imprimare și design adaptate nevoilor tale, devine o alegere excelentă. Înainte de a aștepta cu nerăbdare produsul final, vrem să știi că avem în vedere fiecare detaliu al procesului pentru a te asigura că rezultatul va fi exact așa cum ți-l dorești.

După ce ai plasat comanda pentru acest articol promoțional, ești la doar câțiva pași distanță de a vedea cana ta personalizată prinzând viață. Timpul de livrare estimat variază între 3 și 5 zile lucrătoare, în cadrul cărora echipa noastră se va asigura că fiecare detaliu este pus la punct.

O etapă importantă în acest proces este simularea grafică a produsului comandat. Vom folosi logoul tău în format vectorial pentru a crea o imagine vizuală așa cum îl vei vedea pe cana personalizata. Astfel, vei avea o perspectivă clară și detaliată a produsului final, ceea ce îți oferă oportunitatea să faci orice ajustări sau modificări necesare pentru a te asigura că totul este în ordine.

Dorim să menționăm că timpul de livrare poate fluctua în funcție de volumul comenzilor și disponibilitatea stocurilor de produse. În eventualitatea unor întârzieri, vei fi informat imediat pentru a-ți ajusta planurile în consecință.

Echipa noastră de experți este aici pentru a te sprijini pe parcursul întregului proces, fie că ai întrebări sau necesități speciale. Viziunea ta asupra produsului nostru devine realitate prin intermediul simulării grafice, iar rezultatele sunt în mâinile tale, personalizate până în cel mai mic detaliu.

Descoperă Avantajele Reducerilor la Cani Personalizate

Când vine vorba de produse promotionale personalizate, nu există o modalitate mai bună de a economisi decât prin reduceri inteligente. Știm cât de important este pentru tine să găsești oferte excelente care să se potrivească cu bugetul tău, iar noi am creat un sistem de reduceri adaptat nevoilor tale.

Alegând canile personalizate, beneficiezi de reduceri în funcție de cantitatea pe care o comanzi și de numărul de culori utilizate în personalizare. Această abordare înseamnă că cu cât comanzi mai multe cani sau alegi personalizări mai simple, cu atât prețul pe unitate devine mai avantajos, făcând fiecare cana personalizata și mai valoroasa.

Indiferent dacă planifici să distribui cani la evenimente sau să le oferi ca gesturi de apreciere, reducerile în funcție de cantitate sunt modul perfect de a-ți maximiza investiția. Mai multe cani personalizate înseamnă mai multă vizibilitate brandului tău, iar economiile obținute îți permit să pui accentul pe alte strategii de marketing.

Vrem să fii pe deplin informat, așa că costul personalizării este inclus în prețul final al fiecarei cani personalizate, eliminând orice surprize neplăcute. Astfel, poți face achiziții cu încredere, știind că ai ales cea mai bună opțiune pentru brandul și bugetul tău.

Încheie afaceri înțelepte și reprezintă-ți brandul cu mândrie prin cani personalizate de calitate, beneficiind de reduceri adaptate alegerilor tale. Oportunitatea de a economisi nu a fost niciodată atât de creativă și personală!

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlSet 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlSet 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlSet 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlSet 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlSet 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlSet 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330mlSet 50 cani albe Bahia personalizate, ceramica, 330ml

Culoare

Alb