Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizate

Daca cautati o modalitate de a va promova afacerea intr-un mod practic si util, atunci personalizarea mapei de protectie pentru laptop este alegerea potrivita!

This product is currently out of stock and unavailable.

Mapa de protectie pentru laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizata prin serigrafie

Daca cautati o modalitate de a va promova afacerea intr-un mod practic si util, atunci personalizarea mapei de protectie pentru laptop este alegerea potrivita pentru dumneavoastra! Mapa Case Logic Reflect 15.6 este perfecta pentru a va proteja laptopul de zgarieturi, socuri sau alte daune, iar personalizarea prin serigrafie cu logo-ul companiei dvs. va face ca acesta sa fie cu adevarat unic si sa va promoveze brandul intr-un mod subtil, dar eficient. Nu mai stati pe ganduri si comandati acum!

  • Set 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateModalitate recomandata de producator pentru personalizare: serigrafie
  • Set 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateCulori maxime care pot fi personalizate: 1
  • Set 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 200x160mm
Brand Case Logic
Material Spuma EVA
Lungime 41.00 cm
Latime 3.00 cm
Inaltime 29.50 cm
Greutate 290 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateSet 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateSet 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateSet 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateSet 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateSet 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateSet 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizateSet 10 mape protectie laptop Case Logic Reflect 15.6, personalizate

Culoare

Bleumarin, Gri buruiana, Negru

Brand

Case Logic