Search

Ai intrebari? 0720204541

Drepturile de returnare

Politica noastra de returnare si rambursare este conceputa pentru a va oferi cea mai buna experienta de cumparare posibila. Suntem dedicati sa va oferim produse de cea mai inalta calitate si sa ne asiguram ca sunteti complet multumit de achizitia dvs. Daca sunteti nemultumit de produsele primite sau acestea nu corespund asteptarilor dvs., puteti sa le returnati si sa primiti un ramburs.

Drepturile de returnare:

Produsele personalizate nu pot fi returnate decat in cazul in care prezinta defecte sau nu corespund specificatiilor dvs. de comanda. In cazul in care produsele primite prezinta defecte sau nu corespund specificatiilor dvs. de comanda, aveti dreptul sa ne contactati in termen de 14 zile de la primirea comenzii pentru a solicita returnarea acestora.

Procesul de returnare:

Contactati-ne: Pentru a solicita o returnare, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau prin adresa de e-mail specificata pe site. Va rugam sa furnizati numarul comenzii si motivul returnarii.

Asteptati confirmarea noastra: Va vom trimite un e-mail de confirmare a cererii dvs. de returnare si instructiunile de retur. Va rugam sa nu trimiteti produsele inapoi fara confirmarea noastra.

Trimiteti produsele inapoi: Va rugam sa returnati produsele in ambalajul original si in starea in care le-ati primit. Costul returului va fi suportat de dvs.

Procesam rambursul: Dupa ce primim si verificam produsele returnate, vom procesa rambursul in termen de 14 zile lucratoare.

Va rugam sa retineti ca, in cazul in care produsele returnate nu se afla in starea initiala sau prezinta semne de uzura, ne rezervam dreptul de a refuza rambursul sau de a deduce o suma din rambursul acordat.