Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 25 benzi elastice Crane personalizate, fitness

Descopera banda elastica Crane, partenerul perfect pentru antrenamentele tale de fitness!

This product is currently out of stock and unavailable.

Benzi elastice personalizate Crane pentru fitness cu serigrafie si rezistenta la ridicare

Descopera banda elastica Crane, partenerul perfect pentru antrenamentele tale de fitness! Personalizeaz-o cu logo-ul companiei prin serigrafie si bucura-te de un branding de impact in timp ce iti intaresti musculatura. Alege acum aceasta banda elastica de fitness rezistenta la ridicare si pregateste-te sa devii cel mai bun versionat al tau!

  • Set 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessModalitate recomandata de producator pentru personalizare: serigrafie
  • Set 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessCulori maxime care pot fi personalizate: 1
  • Set 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 50x100mm
Material Nailon, Latex
Lungime 9.50 cm
Latime 4.00 cm
Inaltime 15.00 cm
Greutate 115 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessSet 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessSet 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessSet 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessSet 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessSet 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessSet 25 benzi elastice Crane personalizate, fitnessSet 25 benzi elastice Crane personalizate, fitness

Culoare

Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *