Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Mapa A5 Abanos, personalizata

Descopera acum mapa personalizata A5 Abanos, un produs de calitate, perfect pentru organizarea documentelor tale.

28,78 lei41,36 lei fara TVA

Sterge

Mapa A5 Abanos personalizata prin serigrafie

Descopera acum mapa A5 Abanos, un produs de calitate, perfect pentru organizarea documentelor tale. Personalizeaza mapa cu logo-ul companiei tale prin serigrafie, astfel incat sa fie un instrument eficient de branding. Cu un design elegant si functional, mapa A5 Abanos este alegerea ideala pentru oricine doreste sa isi pastreze documentele importante intr-un singur loc, fiind usor de transportat si depozitat. Nu pierde ocazia de a avea un produs personalizat si de a-ti promova brandul in mod profesionist si eficient! Comanda acum mapa A5 Abanos personalizata cu logo-ul tau prin serigrafie!

  • Mapa A5 Abanos, personalizataModalitate recomandata de producator pentru personalizare: serigrafie
  • Mapa A5 Abanos, personalizataCulori maxime care pot fi personalizate: 1
  • Mapa A5 Abanos, personalizataDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 70x170mm
Material Imitatie de piele
Lungime 23.00 cm
Latime 17.50 cm
Inaltime 1.50 cm
Greutate 224 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Mapa A5 Abanos, personalizataMapa A5 Abanos, personalizataMapa A5 Abanos, personalizataMapa A5 Abanos, personalizataMapa A5 Abanos, personalizataMapa A5 Abanos, personalizataMapa A5 Abanos, personalizataMapa A5 Abanos, personalizata

Culoare

Albastru acvatic, Verde mar, Negru