Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Moneta – Pix aluminiu personalizat

Acest pix are un design elegant si modern si poate fi personalizat.

3,61 lei5,75 lei fara TVA

Sterge

Pix Moneta din aluminiu anodizat personalizat prin imprimare tampografie

Daca sunteti in cautarea unui pix de inalta calitate, personalizabil cu logo-ul companiei dvs., atunci pixul Moneta din aluminiu anodizat este alegerea perfecta pentru dvs.! Acest pix are un design elegant si modern si poate fi personalizat prin imprimarea tampografiei cu logo-ul dvs. Alegeti acest pix si veti avea o modalitate excelenta de a face publicitate afacerii dvs. in mod eficient. Comandati acum si obtineti o modalitate unica si durabila de a va promova brand-ul.

  • Moneta - Pix aluminiu personalizatPix personalizat prin: tampografie
  • Moneta - Pix aluminiu personalizatCulori maxime care pot fi inscriptionate: 4
  • Moneta - Pix aluminiu personalizatDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 65x6mm
Material Aluminiu, plastic ABS
Inaltime 13.50 cm
Diametru 0.80 cm
Greutate 15 grame
Tara de provenienta China

Descoperă Secretul din Spatele Succesului: Pix Moneta din aluminiu anodizat personalizat prin imprimare tampografie – O Abordare Unică a Materialelor Promotionale

Cum faci ca brandul tău să iasă în evidență? Răspunsul stă în detaliile personalizării. Aici intervine acest pix Moneta din aluminiu anodizat personalizat prin imprimare tampografie – un instrument de marketing puternic și subestimat în același timp.

Când alegi să personalizezi pixuri metalice Moneta, nu faci doar o alegere estetică. Fiecare material are propriile caracteristici, de la textura până la suprafața de imprimare. Producătorul știe că un singur mod de imprimare nu se potrivește tuturor.

Imaginează-ți că fiecare material este ca o pânză albă, iar un pix personalizat este pensula ta magică. În funcție de tipul de material, producătorul poate sugera metode variate de imprimare – fie că e vorba de serigrafie oferind o notă retro, tampografia pentru detalii fine, gravură ofera un efect elegant sau termotransfer pentru durabilitate.

Rezultatul? Materiale promotionale care nu doar atrag ochiul, ci și povestesc povestea brandului tău. Cu pixul Moneta personalizat, fiecare broșură, fiecare pliant sau produs promotional devine o capodoperă a brandului tău, pregătită să încânte publicul țintă.

Un pix personalizat nu este doar o alegere, este o strategie. Este secretul din spatele unui marketing eficient, care nu se oprește la suprafață, ci pătrunde în mintea și inimile celor care descoperă brandul tău.

Dimensiune maxima inscriptionata pe produsul: Pix Moneta din aluminiu anodizat personalizat prin imprimare tampografie

Locul de imprimare implicit partea superioara
Latime 65mm
Inaltime 6mm

Moneta - Pix aluminiu personalizat

Vizualizează Viitorul Cu Simularea Grafică a Acestui Pix Moneta din aluminiu anodizat personalizat prin imprimare tampografie

Atunci când te hotărăști să aduci un plus de originalitate campaniilor tale promotionale, pix Moneta din aluminiu anodizat personalizat prin imprimare tampografie devine o alegere excelentă. Înainte de a aștepta cu nerăbdare produsul final personalizat, vrem să știi că avem în vedere fiecare detaliu al procesului si te asiguram că rezultatul va fi exact așa cum ți-l dorești.

După ce ai comandat acest articol promoțional, ești la doar câțiva pași distanță de a vedea un pix personalizat prinzând viață. Timpul de livrare estimat variază între 3 și 5 zile lucrătoare, în cadrul cărora echipa noastră se va asigura că fiecare detaliu este pus la punct.

O etapă importantă în acest proces este simularea grafică a produsului comandat. Vom folosi logoul tău în format vectorial pentru a crea o imagine vizuală așa cum îl vei vedea pe pixul personalizat. Astfel, vei avea o perspectivă clară și detaliată a produsului final, ceea ce îți oferă oportunitatea să faci orice ajustări sau modificări necesare pentru a te asigura că totul este în ordine.

Dorim să menționăm că timpul de livrare poate fluctua în funcție de volumul comenzilor și disponibilitatea stocurilor de pixuri. În eventualitatea unor întârzieri, vei fi informat imediat pentru a-ți ajusta planurile în consecință.

Echipa noastră de experți este aici pentru a te sprijini pe parcursul întregului proces, fie că ai întrebări sau necesități speciale. Viziunea ta asupra pixului nostru devine realitate prin intermediul simulării grafice, iar rezultatele sunt în mâinile tale, inscriptionate până în cel mai mic detaliu.

Descoperă Avantajele Reducerilor

Când vine vorba de produse promotionale, cum este acest pix Moneta din aluminiu anodizat personalizat prin imprimare tampografie, nu există o modalitate mai bună de a economisi decât prin reduceri inteligente. Știm cât de important este pentru tine să găsești oferte excelente care să se potrivească cu bugetul tău, iar noi am creat un sistem de reduceri adaptat nevoilor tale.

Alegând pixuri Moneta, beneficiezi de reduceri în funcție de cantitatea pe care o comanzi și de numărul de culori utilizate în personalizare. Această abordare înseamnă că cu cât comanzi mai multe pixuri sau alegi personalizări mai simple, cu atât prețul pe pix devine mai avantajos, făcând fiecare pix personalizat și mai valoros.

Indiferent dacă planifici să distribui pixurile la evenimente sau să le oferi ca gesturi de apreciere, reducerile în funcție de cantitate sunt modul perfect de a-ți maximiza investiția. Mai multe pixuri înseamnă mai multă vizibilitate brandului tău, iar economiile obținute îți permit să pui accentul pe alte strategii de marketing.

Vrem să fii pe deplin informat, așa că costul personalizării este inclus în prețul final al produsului, eliminând orice surprize neplăcute. Astfel, poți face achiziții cu încredere, știind că ai ales cea mai bună opțiune pentru brandul și bugetul tău.

Încheie afaceri înțelepte și reprezintă-ți brandul cu mândrie prin pixuri metalice Moneta de calitate, beneficiind de reduceri adaptate alegerilor tale. Oportunitatea de a economisi nu a fost niciodată atât de creativă și personală!

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Moneta - Pix aluminiu personalizatMoneta - Pix aluminiu personalizatMoneta - Pix aluminiu personalizatMoneta - Pix aluminiu personalizatMoneta - Pix aluminiu personalizatMoneta - Pix aluminiu personalizatMoneta - Pix aluminiu personalizatMoneta - Pix aluminiu personalizat

Culoare

Argintiu, Crom, Galben, Gri, Portocaliu, Rosu, Verde lime, Alb, Albastru, Negru