Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizate

Doriti sa adaugati un plus de distractie si relaxare evenimentului dumneavoastra in aer liber? Personalizati boxa de exterior portabila Move IPX6 cu logo-ul companiei si adaugati o nota de culoare prin lumina ambientala RGB.

This product is currently out of stock and unavailable.

Boxa de exterior personalizata IPX6 RGB cu lumina ambientala

Doriti sa adaugati un plus de distractie si relaxare evenimentului dumneavoastra in aer liber? Personalizati boxa de exterior Move IPX6 cu logo-ul companiei dumneavoastra prin tampografie si adaugati o nota de culoare prin lumina ambientala RGB. Boxa este rezistenta la apa, astfel incat va veti putea bucura de muzica preferata in orice conditii. Comanda acum si bucurati-va de un eveniment de neuitat alaturi de cei dragi!

  • Set 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie
  • Set 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Set 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 35x10mm
Material Plastic ABS, Metal
Lungime 11.00 cm
Latime 7.40 cm
Inaltime 7.40 cm
Greutate 277 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateSet 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateSet 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateSet 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateSet 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateSet 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateSet 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizateSet 25 boxe portabile Move IPX6, lumina ambientala RGB personalizate

Culoare

Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *