Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorate

Descopera rucsacul cu snur Oriole, personalizat cu logo.

This product is currently out of stock and unavailable.

Rucsac cu snur Oriole colturi colorate 5L – Serigrafie personalizata

Descopera rucsacul cu snur Oriole de 5L, acum personalizabil cu logo-ul companiei tale prin imprimare serigrafie! Alege colturile colorate pentru un plus de stil si bucura-te de un rucsac practic si usor, perfect pentru iesirile tale. Comanda acum si ai parte de o experienta unica si personalizata!

  • Set 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateModalitate recomandata de producator pentru personalizare: serigrafie
  • Set 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Set 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 230x320mm
Material 210D din poliester
Lungime 33.00 cm
Inaltime 44.00 cm
Greutate 35 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateSet 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateSet 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateSet 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateSet 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateSet 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateSet 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorateSet 100 rucsacuri Oriole personalizate, colturi colorate

Culoare

Alb/Albastru regal, Alb/Galben, Alb/Negru, Alb/Portocaliu, Alb/Rosu, Alb/Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *