Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Pix Moneta personalizat, aluminiu anodizat

Daca sunteti in cautarea unui pix de inalta calitate, personalizat, atunci pixul Moneta din aluminiu anodizat este alegerea perfecta!

3,61 lei5,75 lei fara TVA

Sterge

Pix Moneta din aluminiu anodizat personalizat

Daca sunteti in cautarea unui pix de inalta calitate, personalizabil cu logo-ul companiei dvs., atunci pixul Moneta din aluminiu anodizat este alegerea perfecta pentru dvs.! Acest pix are un design elegant si modern si poate fi personalizat prin imprimarea tampografiei cu logo-ul dvs. Alegeti acest pix si veti avea o modalitate excelenta de a face publicitate afacerii dvs. in mod eficient. Comandati acum si obtineti o modalitate unica si durabila de a va promova brand-ul.

  • Pix Moneta personalizat, aluminiu anodizatModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie
  • Pix Moneta personalizat, aluminiu anodizatCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Pix Moneta personalizat, aluminiu anodizatDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 65x6mm
Material Aluminiu, plastic ABS
Inaltime 13.50 cm
Diametru 0.80 cm
Greutate 15 grame
Tara de provenienta China

Descoperă Secretul din Spatele Succesului: Pix Personalizat – O Abordare Unică pentru Materialele Promotionale

Cum faci ca brandul tău să iasă în evidență? Răspunsul stă în detaliile personalizării. Aici intervine pixul personalizat – un instrument de marketing puternic și subestimat în același timp.

Când alegi să personalizezi materialele promotionale, nu faci doar o alegere estetică. Fiecare material are propriile caracteristici, de la textura până la suprafața de imprimare. Producătorul tău știe că un singur mod de imprimare nu se potrivește tuturor.

Imaginează-ți că fiecare material este ca o pânză albă, iar un pix personalizat este pensula ta magică. În funcție de tipul de material, producătorul poate sugera metode variate de imprimare – fie că e vorba de serigrafie oferind o notă retro, tampografia pentru detalii fine, gravură ofera un efect elegant sau termotransfer pentru durabilitate.

Rezultatul? Materiale promotionale care nu doar atrag ochiul, ci și povestesc povestea brandului tău. Cu pixul personalizat, fiecare broșură, fiecare pliant sau produs promotional devine o capodoperă a brandului tău, pregătită să încânte publicul țintă.

Un pix personalizat nu este doar o alegere, este o strategie. Este secretul din spatele unui marketing eficient, care nu se oprește la suprafață, ci pătrunde în mintea și inimile celor care descoperă brandul tău.

Dimensiune maxima personalizata pe pix

Locul de imprimare implicit partea superioara
Latime 65mm
Inaltime 6mm

Pix Moneta personalizat, aluminiu anodizat

Vizualizează Viitorul Cu Simularea Grafică a Pixului Personalizat

Atunci când te hotărăști să aduci un plus de originalitate campaniilor tale promotionale, Pix Moneta aluminiu anodizat, personalizat tampografie devine o alegere excelentă. Înainte de a aștepta cu nerăbdare produsul final personalizat, vrem să știi că avem în vedere fiecare detaliu al procesului si te asiguram că rezultatul va fi exact așa cum ți-l dorești.

După ce ai comandat acest articol promoțional, ești la doar câțiva pași distanță de a vedea un pix personalizat prinzând viață. Timpul de livrare estimat variază între 3 și 5 zile lucrătoare, în cadrul cărora echipa noastră se va asigura că fiecare detaliu este pus la punct.

O etapă importantă în acest proces este simularea grafică a produsului comandat. Vom folosi logoul tău în format vectorial pentru a crea o imagine vizuală așa cum îl vei vedea pe pixul personalizat. Astfel, vei avea o perspectivă clară și detaliată a produsului final, ceea ce îți oferă oportunitatea să faci orice ajustări sau modificări necesare pentru a te asigura că totul este în ordine.

Dorim să menționăm că timpul de livrare poate fluctua în funcție de volumul comenzilor și disponibilitatea stocurilor de pixuri. În eventualitatea unor întârzieri, vei fi informat imediat pentru a-ți ajusta planurile în consecință.

Echipa noastră de experți este aici pentru a te sprijini pe parcursul întregului proces, fie că ai întrebări sau necesități speciale. Viziunea ta asupra pixului nostru devine realitate prin intermediul simulării grafice, iar rezultatele sunt în mâinile tale, personalizate până în cel mai mic detaliu.

Descoperă Avantajele Reducerilor la Pixurile Personalizate

Când vine vorba de produse promotionale personalizate, nu există o modalitate mai bună de a economisi decât prin reduceri inteligente. Știm cât de important este pentru tine să găsești oferte excelente care să se potrivească cu bugetul tău, iar noi am creat un sistem de reduceri adaptat nevoilor tale.

Alegând pixuri personalizate, beneficiezi de reduceri în funcție de cantitatea pe care o comanzi și de numărul de culori utilizate în personalizare. Această abordare înseamnă că cu cât comanzi mai multe produse sau alegi personalizări mai simple, cu atât prețul pe unitate devine mai avantajos, făcând fiecare pix personalizat și mai valoros.

Indiferent dacă planifici să distribui pixurile la evenimente sau să le oferi ca gesturi de apreciere, reducerile în funcție de cantitate sunt modul perfect de a-ți maximiza investiția. Mai multe pixuri înseamnă mai multă vizibilitate brandului tău, iar economiile obținute îți permit să pui accentul pe alte strategii de marketing.

Vrem să fii pe deplin informat, așa că costul personalizării este inclus în prețul final al produsului, eliminând orice surprize neplăcute. Astfel, poți face achiziții cu încredere, știind că ai ales cea mai bună opțiune pentru brandul și bugetul tău.

Încheie afaceri înțelepte și reprezintă-ți brandul cu mândrie prin pixuri personalizate de calitate, beneficiind de reduceri adaptate alegerilor tale. Oportunitatea de a economisi nu a fost niciodată atât de creativă și personală!

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Pix Moneta personalizat, aluminiu anodizatPix Moneta personalizat, aluminiu anodizatPix Moneta personalizat, aluminiu anodizatPix Moneta personalizat, aluminiu anodizatPix Moneta personalizat, aluminiu anodizatPix Moneta personalizat, aluminiu anodizatPix Moneta personalizat, aluminiu anodizatPix Moneta personalizat, aluminiu anodizat

Culoare

Argintiu, Galben, Gri, Magenta, Portocaliu, Rosu, Verde lime, Alb, Albastru, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *