Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Rucsac Utah personalizat

Descopera rucsacul personalizat Utah 23L si adauga logo-ul companiei tale!

67,80 lei72,90 lei fara TVA

Sterge

Rucsac Utah 23L personalizat prin serigrafie

Descopera rucsacul personalizabil Utah 23L si adauga logo-ul companiei tale! Acest rucsac modern si versatil este perfect pentru orice activitate de zi cu zi sau pentru o excursie in aer liber. Cu un compartiment principal spatios, buzunare laterale si un buzunar frontal cu fermoar, vei avea suficient spatiu pentru a-ti organiza lucrurile esentiale. Personalizeaza-l prin serigrafie pentru a arata apartenenta la brand-ul tau si fa o impresie durabila. Comanda acum si profita de avantajele de a avea un rucsac unic si util!

  • Rucsac Utah personalizatModalitate recomandata de producator pentru personalizare: serigrafie
  • Rucsac Utah personalizatCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Rucsac Utah personalizatDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 120x80mm
Material 600D de poliester
Lungime 31.00 cm
Latime 17.00 cm
Inaltime 46.00 cm
Greutate 210 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Rucsac Utah personalizatRucsac Utah personalizatRucsac Utah personalizatRucsac Utah personalizatRucsac Utah personalizatRucsac Utah personalizatRucsac Utah personalizatRucsac Utah personalizat

Culoare

Bleumarin/Aproape alb, Negru/Aproape alb, Rosu/Aproape alb, Verde lime/Aproape alb, Negru