Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Sacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6L

Vrei sa promovezi afacerea ta si sa fii mereu in atentia publicului? Alege sacosele Pheebs personalizate cu logo-ul companiei tale prin imprimare serigrafie!

17,27 lei fara TVA

Sterge

Rucsacuri tip sacose Pheebs 150g/m² cu snur, 6L, personalizate serigrafie

Vrei sa promovezi afacerea ta si sa fii mereu in atentia publicului? Alege sacosele Pheebs personalizate cu logo-ul companiei tale prin imprimare serigrafie! Aceste sacose de calitate superioara sunt perfecte pentru evenimente, promotii sau cadouri pentru clienti. Cu un design atractiv si capacitatea de 6L, acestea sunt ideale pentru plimbari rapide sau cumparaturi mici. Comanda astazi si arata-ti angajamentul pentru mediul inconjurator, oferind clientilor tai o alternativa ecologica la sacoselele de plastic!

  • Sacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LModalitate recomandata de producator pentru personalizare: serigrafie
  • Sacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LCulori maxime care pot fi personalizate: 1
  • Sacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 280x310mm
Material Bumbac reciclat, 150 g/m², poliester reciclat
Lungime 38.00 cm
Inaltime 42.00 cm
Greutate 92 grame
Tara de provenienta India

Descoperă secretul din spatele succesului: Sacose personalizate – O abordare unică pentru materialele promotionale

Cum faci ca brandul tău să iasă în evidență? Răspunsul stă în detaliile personalizării. Aici intervine sacose personalizate – un instrument de marketing puternic și subestimat în același timp.

Când alegi să personalizezi sacose promotionale, nu faci doar o alegere estetică. Fiecare material are propriile caracteristici, de la textura până la suprafața de imprimare. Producătorul tău știe că un singur mod de imprimare nu se potrivește tuturor.

Rezultatul? Sacosele textile ca materiale promotionale nu doar atrag ochiul, ci și povestesc povestea brandului tău. Cu sacose personalizate, fiecare broșură, fiecare pliant sau produs promotional devine o capodoperă a brandului tău, pregătită să încânte publicul țintă.

Sacosele personalizate nu sunt doar o alegere, este o strategie. Este secretul din spatele unui marketing eficient, care nu se oprește la suprafață, ci pătrunde în mintea și inimile celor care descoperă brandul tău.

Dimensiune maxima personalizabila

Locul de imprimare implicit fata
Latime 280mm
Inaltime 310mm

Sacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6L

Vizualizează viitorul cu simularea grafică a sacoselor personalizate

Atunci când te hotărăști să aduci un plus de originalitate campaniilor tale promotionale, sacosele personalizate tip rucsac Pheebs, bumbac reciclat 150g/m², 6L, cu opțiuni de imprimare și design adaptate nevoilor tale, devine o alegere excelentă. Înainte de a aștepta cu nerăbdare produsul final, vrem să știi că avem în vedere fiecare detaliu al procesului pentru a te asigura că rezultatul va fi exact așa cum ți-l dorești.

După ce ai plasat comanda pentru acest articol promoțional, ești la doar câțiva pași distanță de a vedea sacosa ta personalizată prinzând viață. Timpul de livrare estimat variază între 3 și 5 zile lucrătoare, în cadrul cărora echipa noastră se va asigura că fiecare detaliu este pus la punct.

O etapă importantă în acest proces este simularea grafică a produsului comandat. Vom folosi logoul tău în format vectorial pentru a crea o imagine vizuală așa cum îl vei vedea pe sacosa personalizata. Astfel, vei avea o perspectivă clară și detaliată a produsului final, ceea ce îți oferă oportunitatea să faci orice ajustări sau modificări necesare pentru a te asigura că totul este în ordine.

Dorim să menționăm că timpul de livrare poate fluctua în funcție de volumul comenzilor și disponibilitatea stocurilor de produse. În eventualitatea unor întârzieri, vei fi informat imediat pentru a-ți ajusta planurile în consecință.

Echipa noastră de experți este aici pentru a te sprijini pe parcursul întregului proces, fie că ai întrebări sau necesități speciale. Viziunea ta asupra produsului nostru devine realitate prin intermediul simulării grafice, iar rezultatele sunt în mâinile tale, personalizate până în cel mai mic detaliu.

Descoperă avantajele reducerilor la sacose personalizate

Când vine vorba de produse promotionale personalizate, nu există o modalitate mai bună de a economisi decât prin reduceri inteligente. Știm cât de important este pentru tine să găsești oferte excelente care să se potrivească cu bugetul tău, iar noi am creat un sistem de reduceri adaptat nevoilor tale.

Alegând sacose personalizate, beneficiezi de reduceri în funcție de cantitatea pe care o comanzi și de numărul de culori utilizate în personalizare. Această abordare înseamnă că cu cât comanzi mai multe sacose sau alegi personalizări mai simple, cu atât prețul pe unitate devine mai avantajos, făcând sacosele personalizate și mai valoroase.

Indiferent dacă planifici să distribui sacose la evenimente sau să le oferi ca gesturi de apreciere, reducerile în funcție de cantitate sunt modul perfect de a-ți maximiza investiția. Mai multe sacose textile personalizate înseamnă mai multă vizibilitate brandului tău, iar economiile obținute îți permit să pui accentul pe alte strategii de marketing.

Vrem să fii pe deplin informat, așa că costul personalizării este inclus în prețul final al fiecarei sacose textila personalizata, eliminând orice surprize neplăcute. Astfel, poți face achiziții cu încredere, știind că ai ales cea mai bună opțiune pentru brandul și bugetul tău.

Încheie afaceri înțelepte și reprezintă-ți brandul cu mândrie prin sacose textile personalizate de calitate, beneficiind de reduceri adaptate alegerilor tale. Oportunitatea de a economisi nu a fost niciodată atât de creativă și personală!

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Sacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LSacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LSacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LSacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LSacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LSacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LSacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6LSacosa tip rucsac Pheebs personalizata, bumbac reciclat 150g/m², 6L

Culoare

Albastru buruiana, Castaniu buruiana, Natural buruiana, Negru buruiana, Rosu buruiana

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *