Search

Ai intrebari? 0720204541

Servietele pentru conferinta personalizate cu logo-ul companiei sunt solutia perfecta pentru a va prezenta compania. Acestea ofera o imagine profesionala si unicitate, iar logo-ul companiei va fi expus in mod vizibil in cadrul conferintelor si evenimentelor. Aceste serviete sunt realizate din materiale rezistente si sunt disponibile in diverse culori si modele, pentru a se potrivi cu stilul si imaginea companiei dumneavoastra. Acestea ofera si un spatiu suficient pentru a introduce materialele necesare pentru conferinta.

Pregateste-te pentru succes – Serviete personalizate pentru conferinte cu logo

Sorteaza dupa

Set 100 serviete documente Orlando personalizate

(0 Reviews)
albastru-regal
bleumarin
gri
rosu
Acesta este momentul perfect sa-ti personalizezi servieta de documente! Cu modelul Orlando, poti sa ai o servieta eleganta, practica si personalizata cu logo.

Set 50 serviete de conferinta Detroit, personalizate, 4L

(0 Reviews)
carbune-albastru-regal
negru-gri
negru-rosu
Descopera cum poti sa-ti promovezi brandul cu eleganta si stil la urmatoarea ta conferinta sau intalnire de afaceri cu servieta de conferinta Detroit personalizata.

Set 50 serviete documente de conferinta Florida personalizate

(0 Reviews)
bleumarin
negru-rosu
Descoperiti servietele personalizabile de conferinta Florida, perfecte pentru a va pastra documentele organizate si in siguranta la evenimentele de afaceri.

Set 50 serviete documente Dolphin personalizate

(0 Reviews)
negru-rosu
Vrei sa iti promovezi afacerea intr-un mod inedit? Alege servieta de documente Dolphin 5L, personalizata prin serigrafie!

Set 50 serviete de conferinta Detroit personalizate, RPET, 4L

(0 Reviews)
albastru-regal-negru
rosu-negru
Daca doriti o servieta de conferinta care sa va reprezinte compania si sa fie durabila, atunci servieta Detroit RPET este alegerea perfecta!

Set 25 genti conferinta Anchorage personalizate, tip postas

(0 Reviews)
rosu
albastru-regal
bleumarin
gri-inchis
Descopera acum geanta de conferinta Anchorage, un produs practic si elegant ce poate fi personalizat.