Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 100 Etui pixuri Nador, personalizate, carton

Daca vrei sa iti promovezi afacerea si sa atragi atentia asupra ei, atunci etuiul de pix din carton Nador personalizat este solutia perfecta!

This product is currently out of stock and unavailable.

Etui de pix Nador din carton personalizat prin tampografie

Daca vrei sa iti promovezi afacerea si sa atragi atentia asupra ei, atunci etuiul de pix din carton Nador personalizat cu logo-ul tau este solutia perfecta! Alege acum sa personalizezi etuiul de pix Nador cu tampografie si lasa ca brandul tau sa se diferentieze intr-un mod unic si original. Contacteaza-ne acum pentru a-ti personaliza etuiul de pix Nador si pentru a face o impresie de neuitat asupra clientilor tai!

  • Set 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie
  • Set 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonCulori maxime care pot fi personalizate: 1
  • Set 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 70x25mm
Material Carton
Lungime 15.30 cm
Latime 3.90 cm
Inaltime 0.10 cm
Greutate 4 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonSet 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonSet 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonSet 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonSet 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonSet 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonSet 100 Etui pixuri Nador, personalizate, cartonSet 100 Etui pixuri Nador, personalizate, carton

Culoare

Natural

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *