Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartie

Cauti un cadou personalizat si ecologic pentru afacerile tale? Etuiul Temara din pluta si hartie este alegerea perfecta!

This product is currently out of stock and unavailable.

Etui Temara din pluta si hartie, personalizare prin tampografie

Cauti un cadou personalizat si ecologic pentru afacerile tale? Etuiul Temara din pluta si hartie este alegerea perfecta! Cu o imprimare tampografie personalizata, aceste etuiuri deosebite vor fi un cadou memorabil pentru clientii si partenerii tai. Fie ca le folosesc pentru pixuri, instrumente de scris sau alte accesorii de birou, aceste etuiuri vor adauga o nota de eleganta si durabilitate pe biroul lor. Comanda acum etuiurile Temara personalizate cu logo-ul companiei tale si fa o impresie deosebita!

  • Set 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie
  • Set 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieCulori maxime care pot fi personalizate: 1
  • Set 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 70x25mm
Material Hartie de pluta
Lungime 16.00 cm
Latime 4.00 cm
Inaltime 0.10 cm
Greutate 4 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieSet 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieSet 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieSet 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieSet 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieSet 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieSet 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartieSet 100 Etui Temara personalizate, pluta si hartie

Culoare

Natural

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *