Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set caiet A6 si pix Legatto personalizat

Descopera cum poti promova afacerea ta si iti poti face cunoscut brandul in stilul tau propriu cu setul nostru personalizat caiet A6 si pix Legatto.

57,55 lei fara TVA

Sterge

Set caiet A6 si pix Legatto personalizat

Descopera cum poti promova afacerea ta si iti poti face cunoscut brandul in stilul tau propriu cu setul nostru personalizat caiet A6 si pix Legatto. Fiecare piesa din acest set este creat cu atentie la detalii, din materiale de calitate superioara si poate fi personalizata cu logo-ul tau prin gravura laser. Alege acum setul cadou Legatto pentru a-ti face cunoscuta afacerea in mod elegant si profesional.

  • Set caiet A6 si pix Legatto personalizatModalitate recomandata de producator pentru personalizare: gravura laserserigrafie
  • Set caiet A6 si pix Legatto personalizatCulori maxime care pot fi personalizate: 1
  • Set caiet A6 si pix Legatto personalizatDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 35x6mm
Brand Luxe
Material Metal, imitatie de piele
Lungime 18.00 cm
Latime 17.00 cm
Inaltime 4.30 cm
Greutate 416 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set caiet A6 si pix Legatto personalizatSet caiet A6 si pix Legatto personalizatSet caiet A6 si pix Legatto personalizatSet caiet A6 si pix Legatto personalizatSet caiet A6 si pix Legatto personalizatSet caiet A6 si pix Legatto personalizatSet caiet A6 si pix Legatto personalizatSet caiet A6 si pix Legatto personalizat

Culoare

Negru

Brand

Luxe

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *