Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclata

Descopera eleganta si functionalitatea in noul set de 2 boluri din sticla reciclata Authentic Cuenc! Acesta poate fi personalizat prin tampografie.

This product is currently out of stock and unavailable.

Set de 2 boluri Authentic Cuenc personalizate din sticla reciclata prin tampografie

Descopera eleganta si functionalitatea in noul set de 2 boluri din sticla reciclata Authentic Cuenc! Acesta poate fi personalizat prin tampografie cu logo-ul companiei tale, astfel incat sa poti oferi un cadou perfect pentru angajati sau parteneri de afaceri. Cu un design modern si durabil, acest set va adauga o nota de rafinament oricarei mese, fiind ideal pentru servirea diverselor preparate, de la aperitive pana la deserturi. Comanda acum si pune in valoare imaginea brandului tau prin personalizarea acestui produs de inalta calitate!

  • 100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclataModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie
  • 100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclataCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • 100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclataDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 25x25mm
Brand Authentic
Material Sticla reciclata
Lungime 17.00 cm
Latime 17.00 cm
Inaltime 15.00 cm
Greutate 999 grame
Tara de provenienta Spania

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclata100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclata100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclata100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclata100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclata100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclata100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclata100 seturi Authentic Cuenc personalizate, 2 boluri sticla reciclata

Culoare

Transparent

Brand

Authentic

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *