Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 piese

Transforma practica yoga intr-o experienta personalizata cu setul de benzi de yoga Olivia, disponibil acum cu posibilitatea de a fi personalizat.

36,51 lei fara TVA

Sterge

Set de benzi de yoga Olivia – 3 piese în punga PET reciclata – personalizare prin serigrafie

Transforma practica yoga intr-o experienta personalizata cu setul de benzi de yoga Olivia, disponibil acum cu posibilitatea de a fi personalizat cu logo-ul companiei tale prin intermediul serigrafiei. Fii diferit si ofera un cadou cu un plus de valoare pentru clientii sau angajatii tai cu acest set practic si eco-friendly. Achizitioneaza acum si personalizeaza-ti propriul set!

  • Set de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseModalitate recomandata de producator pentru personalizare: serigrafie
  • Set de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseCulori maxime care pot fi personalizate: 1
  • Set de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 60x170mm
Material Poliester, elastan
Lungime 11.00 cm
Latime 4.00 cm
Inaltime 15.00 cm
Greutate 86 grame
Tara de provenienta China

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseSet de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseSet de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseSet de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseSet de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseSet de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseSet de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 pieseSet de benzi de yoga Olivia, personalizat, 3 piese

Culoare

Multicolor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *