Search

Ai intrebari? 0720204541

999 în stoc

Tablou canvas personalizat, poza – Viscol

  • Adauga o nota de originalitate in locuinta ta!

300,00 lei400,00 lei fara TVA

Sterge

Tablou canvas personalizat cu poza ta si efect de „Viscol” – adauga o nota de originalitate in locuinta ta!

Tabloul canvas personalizat cu poza ta si efect de „Viscol” este un produs deosebit, ce va atrage atentia si va adauga o nota de originalitate decorului camerei tale. Imaginea personalizata este prelucrata digital si transpusa pe o baza de canvas, creand un efect de „Viscol”, cu un design modern si fascinant.

Dimensiunea disponibila pentru acest produs este de 50×70 cm sau 70×100 cm, ceea ce il face potrivit pentru a fi amplasat pe pereti cu spatiu generos, dar si pentru a fi integrat cu usurinta in orice stil de decor.

Tabloul vine ambalat intr-un tub de carton cu rama de lemn inclusa, ceea ce il face usor de transportat si de asamblat de catre client. Montarea este foarte simpla, fiind nevoie doar de cateva minute pentru a fixa rama pe tablou, folosind suruburile incluse.

Acest produs este o alegere perfecta pentru cei care isi doresc sa adauge o nota de originalitate si personalitate decorului locuintei, iar imaginea personalizata va transforma tabloul intr-un obiect de arta unic si memorabil. Efectul de „Viscol” adauga un plus de fascinatie si unicitate, iar culorile vii si intense vor impresiona pe oricine isi va privi tabloul.

In concluzie, acest tablou canvas personalizat cu poza ta si efect de „Viscol” este un produs de calitate superioara, creat cu mare atentie la detalii, care va adauga un plus de stil si originalitate incaperii tale, fiind totodata usor de montat si de admirat.

Brand Afixa
Material Canvas
Dimensiune disponibila tablou 50×70 cm
Dimensiune disponibila tablou 70×100 cm

Tablou canvas personalizat cu poza ta si efect de „Viscol”

  • Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate si pentru a evita erorile, este important sa trimiteti o fotografie de inalta calitate, care sa aiba o rezolutie optima. Recomandarea este ca fotografia sa aiba intre 2000 px – 4500 px pentru a asigura o calitate optima a imaginii.
  • Este important ca fotografia sa fie clara si sa nu prezinte pixeli distorsiune sau zgomot vizual. De asemenea, fotografia ar trebui sa fie in format JPEG, TIFF sau PNG pentru a asigura o calitate corespunzatoare a imaginii.
  • Este de asemenea important ca fotografia sa fie bine expusa, cu o iluminare adecvata si cu o gama de culori bine echilibrata. Aceste elemente vor contribui la obtinerea unei imagini clare si cu detalii precise.
  • In cazul in care doriti sa personalizati un produs cu o fotografie proprie, este important sa luati in considerare aceste cerinte si sa selectati o fotografie care respecta aceste specificatii. Prin urmare, este recomandat sa selectati o fotografie de inalta calitate pentru a va asigura ca produsul personalizat va fi de cea mai buna calitate si va avea aspectul dorit.

 

Dimensiune

50x70cm, 70x100cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *