Search

Ai intrebari? 0720204541

997 în stoc

Tablou personalizat -Pictura in ulei- canvas

  • Transforma-ti pozele in opere de arta cu un tablou personalizat in efect „Pictura in ulei”!

300,00 lei400,00 lei fara TVA

Sterge

Transforma-ti pozele in opere de arta cu un tablou personalizat in efect „Pictura in ulei”!

Tabloul personalizat cu aplicarea de efect „Pictura in ulei” este un produs artistic de calitate superioara, ideal pentru a aduce o nota de eleganta si rafinament in orice locuinta sau spatiu de lucru. Acesta este realizat prin tehnica picturii cu ulei, ceea ce confera o textura bogata si o intensitate a culorilor deosebita.

Dimensiunile disponibile pentru acest produs sunt de 50×70 cm si 70×100 cm, astfel incat sa se poata adapta la nevoile si preferintele clientilor. Indiferent de marimea aleasa, tabloul va oferi o experienta vizuala impresionanta, fiind perfect pentru a fi expus intr-un cadru elegant si modern.

Pentru a asigura o protectie corespunzatoare in timpul transportului, produsul va fi ambalat intr-un tub de carton, iar rama din lemn va fi inclusa in pachet. Asamblarea se va face de catre client, intr-un proces simplu si rapid.

In concluzie, acest tablou personalizat cu aplicarea de efect „Pictura in ulei” reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aduca un strop de culoare si frumusete in spatiul lor. Calitatea superioara a produsului si modul de ambalare sigur vor face ca acesta sa ajunga la destinatie in conditii optime si sa ofere o experienta estetica deosebita.

Brand Afixa
Material Canvas
Dimensiune disponibila tablou 50×70 cm
Dimensiune disponibila tablou 70×100 cm

Tablou personalizat cu aplicarea de efect „Pictura in ulei”

  • Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate si pentru a evita erorile, este important sa trimiteti o fotografie de inalta calitate, care sa aiba o rezolutie optima. Recomandarea este ca fotografia sa aiba intre 2000 px – 4500 px pentru a asigura o calitate optima a imaginii.
  • Este important ca fotografia sa fie clara si sa nu prezinte pixeli distorsiune sau zgomot vizual. De asemenea, fotografia ar trebui sa fie in format JPEG, TIFF sau PNG pentru a asigura o calitate corespunzatoare a imaginii.
  • Este de asemenea important ca fotografia sa fie bine expusa, cu o iluminare adecvata si cu o gama de culori bine echilibrata. Aceste elemente vor contribui la obtinerea unei imagini clare si cu detalii precise.
  • In cazul in care doriti sa personalizati un produs cu o fotografie proprie, este important sa luati in considerare aceste cerinte si sa selectati o fotografie care respecta aceste specificatii. Prin urmare, este recomandat sa selectati o fotografie de inalta calitate pentru a va asigura ca produsul personalizat va fi de cea mai buna calitate si va avea aspectul dorit.

 

Dimensiune

50x70cm, 70x100cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *