Search

Ai intrebari? 0720204541

1000 în stoc

Tablou personalizat, efect Lame

  • Adauga un aer modern si indraznet locuintei tale cu un tablou personalizat cu efect de „Lame”!

300,00 lei400,00 lei fara TVA

Sterge

Adauga un aer modern si indraznet locuintei tale cu un tablou personalizat cu efect de „Lame”!

Tabloul personalizat pentru decorare interior cu efect de „Lame” este un produs perfect pentru cei care doresc sa aduca un plus de personalitate si stil locuintei lor. Acest produs este realizat dintr-un panou rigid, care poate fi personalizat cu orice imagine sau grafica dorita, in combinatie cu un efect de „Lame”  care ii confera un aspect deosebit.

Tabloul este disponibil in doua dimensiuni diferite, 50×70 cm si 70×100 cm, astfel incat sa se potriveasca perfect in orice camera. Aceste dimensiuni sunt suficient de mari pentru a face ca tabloul sa devina punctul central al camerei, dar in acelasi timp sunt si usor de integrat intr-o varietate de decoruri.

Produsul este ambalat intr-un tub de carton rezistent si include o rama de lemn pentru asamblare. Asamblarea este foarte simpla si nu necesita cunostinte speciale, deoarece rama este proiectata astfel incat sa se potriveasca perfect cu dimensiunile tabloului. In plus, instructiunile de asamblare sunt incluse in pachet.

Efectul de „Lame”  aplicat pe tablou creeaza un aspect deosebit, care da senzatia de miscare si dinamism. Acest efect poate fi personalizat in functie de preferintele clientilor, astfel incat sa se potriveasca perfect cu stilul si atmosfera camerei.

 

Brand Afixa
Material Canvas
Dimensiune disponibila tablou 50×70 cm
Dimensiune disponibila tablou 70×100 cm

Tablouri personalizate pentru decorarea interiorului cu efect de „Lame”

  • Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate si pentru a evita erorile, este important sa trimiteti o fotografie de inalta calitate, care sa aiba o rezolutie optima. Recomandarea este ca fotografia sa aiba intre 2000 px – 4500 px pentru a asigura o calitate optima a imaginii.
  • Este important ca fotografia sa fie clara si sa nu prezinte pixeli distorsiune sau zgomot vizual. De asemenea, fotografia ar trebui sa fie in format JPEG, TIFF sau PNG pentru a asigura o calitate corespunzatoare a imaginii.
  • Este de asemenea important ca fotografia sa fie bine expusa, cu o iluminare adecvata si cu o gama de culori bine echilibrata. Aceste elemente vor contribui la obtinerea unei imagini clare si cu detalii precise.
  • In cazul in care doriti sa personalizati un produs cu o fotografie proprie, este important sa luati in considerare aceste cerinte si sa selectati o fotografie care respecta aceste specificatii. Prin urmare, este recomandat sa selectati o fotografie de inalta calitate pentru a va asigura ca produsul personalizat va fi de cea mai buna calitate si va avea aspectul dorit.

 

Dimensiune

50x70cm, 70x100cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *