Search

Ai intrebari? 0720204541

999 în stoc

Tablou personalizat Vintage, cu poza

1 Review
  • Transforma-ti amintirile in arta cu tablouri personalizate cu efect vintage!

300,00 lei400,00 lei fara TVA

Sterge

Transforma-ti amintirile in arta cu tablouri personalizate cu efect vintage!

Tabloul personalizat cu efect de Vintage aplicat pozei tale este o modalitate minunata de a aduce o nota de nostalgie si rafinament in orice spatiu. Cu acest produs, puteti sa va transformati fotografiile preferate intr-un tablou artistic, cu un efect deosebit de vintage, care va fi o piesa deosebita de decor.

Acest produs este disponibil in doua dimensiuni diferite, astfel incat puteti alege marimea potrivita pentru spatiul dvs.: 50×70 cm si 70×100 cm. Tabloul este realizat prin aplicarea efectului de vintage asupra pozei furnizate de catre client, inainte de a fi imprimata pe o panza de inalta calitate, pentru o imagine clara si durabila. Tabloul va fi ambalat intr-un tub de carton pentru a fi protejat in timpul transportului si va fi insotit de o rama de lemn, care va permite clientilor sa isi asambleze singuri produsul.

Asamblarea este un proces simplu si nu necesita nicio expertiza tehnica. Toate componentele si instructiunile necesare pentru asamblare vor fi incluse in pachet. Dupa asamblare, veti avea un tablou personalizat deosebit, care va fi o piesa deosebita de decor, care va imbogati orice spatiu in care va fi expus.

In concluzie, Tabloul personalizat cu efect de Vintage aplicat pozei tale este un produs minunat pentru oricine doreste sa adauge o nota personala si artistica in decorul casei lor. Cu doua dimensiuni disponibile si un proces simplu de asamblare, acest produs este un cadou minunat sau o modalitate excelenta de a va decora propria casa.

Brand Afixa
Material Canvas
Dimensiune disponibila tablou 50×70 cm
Dimensiune disponibila tablou 70×100 cm

Tablou personalizat cu efect de „Vintage” aplicat pozei tale

  • Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate si pentru a evita erorile, este important sa trimiteti o fotografie de inalta calitate, care sa aiba o rezolutie optima. Recomandarea este ca fotografia sa aiba intre 2000 px – 4500 px pentru a asigura o calitate optima a imaginii.
  • Este important ca fotografia sa fie clara si sa nu prezinte pixeli distorsiune sau zgomot vizual. De asemenea, fotografia ar trebui sa fie in format JPEG, TIFF sau PNG pentru a asigura o calitate corespunzatoare a imaginii.
  • Este de asemenea important ca fotografia sa fie bine expusa, cu o iluminare adecvata si cu o gama de culori bine echilibrata. Aceste elemente vor contribui la obtinerea unei imagini clare si cu detalii precise.
  • In cazul in care doriti sa personalizati un produs cu o fotografie proprie, este important sa luati in considerare aceste cerinte si sa selectati o fotografie care respecta aceste specificatii. Prin urmare, este recomandat sa selectati o fotografie de inalta calitate pentru a va asigura ca produsul personalizat va fi de cea mai buna calitate si va avea aspectul dorit.

 

Dimensiune

50x70cm, 70x100cm

Latest reviews

  1. Claudiu (proprietar verificat)

    Exceptional.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *