Search

Ai intrebari? 0720204541

1000 în stoc

Tablou cu poza ta personalizat – Crearea desenului

  • Creeaza-ti propriile desene animate cu un tablou personalizat cu efect de „Crearea desenului” aplicat pozei tale!

300,00 lei400,00 lei fara TVA

Sterge

Creeaza-ti propriile desene animate cu un tablou personalizat cu efect de „Crearea desenului” aplicat pozei tale!

Tabloul cu poza personalizat cu efect aplicat de „Crearea desenului” este un produs unic de arta vizuala, ideal pentru a personaliza orice spatiu interior. Acesta vine sub forma unui tablou personalizat pe panza, cu dimensiunile de 50×70 cm sau 70×100 cm.

Procesul de realizare a acestui produs incepe cu alegerea unei poze, pe care o veti trimite catre „Crearea desenului”. Apoi, expertii in picturi vor aplica un efect special asupra acesteia, care va fi transferata ulterior pe panza, pentru a crea un tablou personalizat si unic.

Tabloul va fi ambalat intr-un tub de carton pentru a fi livrat in siguranta, iar rama de lemn va fi inclusa in pachet pentru a fi asamblata de catre client.

Aceasta este o idee de cadou perfecta pentru prieteni si familie, pentru a adauga un plus de personalitate si originalitate in decorul casei lor. Puteti alege o poza care sa aiba o semnificatie speciala pentru persoana respectiva sau o imagine care sa se potriveasca cu tema de decor a camerei.

Acest tablou personalizat cu poza va adauga o nota de eleganta si originalitate in orice spatiu, fiind o modalitate unica de a transforma o simpla poza intr-o opera de arta.

 

Brand Afixa
Material Canvas
Dimensiune disponibila tablou 50×70 cm
Dimensiune disponibila tablou 70×100 cm

Tablouri cu poza personalizate cu efect aplicat de „Crearea desenului”

  • Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate si pentru a evita erorile, este important sa trimiteti o fotografie de inalta calitate, care sa aiba o rezolutie optima. Recomandarea este ca fotografia sa aiba intre 2000 px – 4500 px pentru a asigura o calitate optima a imaginii.
  • Este important ca fotografia sa fie clara si sa nu prezinte pixeli distorsiune sau zgomot vizual. De asemenea, fotografia ar trebui sa fie in format JPEG, TIFF sau PNG pentru a asigura o calitate corespunzatoare a imaginii.
  • Este de asemenea important ca fotografia sa fie bine expusa, cu o iluminare adecvata si cu o gama de culori bine echilibrata. Aceste elemente vor contribui la obtinerea unei imagini clare si cu detalii precise.
  • In cazul in care doriti sa personalizati un produs cu o fotografie proprie, este important sa luati in considerare aceste cerinte si sa selectati o fotografie care respecta aceste specificatii. Prin urmare, este recomandat sa selectati o fotografie de inalta calitate pentru a va asigura ca produsul personalizat va fi de cea mai buna calitate si va avea aspectul dorit.

 

 

Dimensiune

50x70cm, 70x100cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *