Tampografia – solutia economica si precisa pentru imprimarea pe orice forma si textura de suprafata

Materialele promotionale personalizate sunt o modalitate eficienta de a-ti promova afacerea si de a crea o identitate de brand puternica si recunoscuta pe piata. In acest sens, tampografia sau imprimarea tampon este o metoda excelenta de a personaliza obiectele cu logo-ul companiei sau cu un mesaj de marketing.

Tampografia este un proces indirect de imprimare offset, care implica transferul de cerneala de pe o placa metalica gravata printr-un tampon de silicon pe produsul final. Aceasta tehnica poate fi aplicata pe o gama larga de materiale, cum ar fi plasticul, sticla, ceramica, hartia, lemnul si chiar si pe materiale metalice.

Una dintre cele mai mari avantaje ale tampografiei este ca aceasta poate fi aplicata pe aproape orice forma si poate fi adaptata pentru a se potrivi cu orice textura de suprafata, inclusiv pentru produse moi, cum ar fi mingile de stres. Acest lucru o face o solutie excelenta si eficienta din punct de vedere al costurilor pentru personalizarea materialelor promotionale.

Tampografia este de asemenea perfecta pentru logo-uri multicolore, deoarece poate imprima pana la maxim 4 culori in acelasi timp. Aceasta tehnica este rapida si economica, astfel incat obiectele personalizate pot fi produse intr-un timp scurt si la costuri reduse.

Indiferent de forma, de ex. plat, rotund, convex, concav, tampografia poate fi aplicata pe toate tipurile de forme, ceea ce face ca aceasta metoda sa fie foarte versatila si usor de utilizat pentru a personaliza o gama larga de produse.

In concluzie, tampografia este o solutie excelenta si economica pentru personalizarea materialelor promotionale cu logo-ul companiei sau cu un mesaj de marketing. Aceasta tehnica poate fi aplicata pe o gama larga de materiale si forme, fiind potrivita pentru orice textura de suprafata si poate imprima pana la maxim 4 culori, ceea ce o face o optiune perfecta pentru orice afacere care doreste sa isi promoveze brandul intr-un mod personalizat si memorabil.