Search

Ai intrebari? 0720204541

300 în stoc

Set 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphone

Transforma-ti experienta de lucru cu tastatura Tekiō® Hybrid!

This product is currently out of stock and unavailable.

Tastatura Tekiō® Hybrid cu suport pentru tableta si smartphone, personalizare prin tampografie

Transforma-ti experienta de lucru cu tastatura Tekiō® Hybrid! Personalizabila cu logo-ul companiei prin tampografie, aceasta tastatura dispune de un suport special pentru tableta sau smartphone-ul tau. Astfel, poti folosi toate dispozitivele tale in acelasi timp, fara a le pierde din vedere. Tastatura are o senzatie placuta la atingere si este usor de utilizat. Nu mai astepta si personalizeaza acum tastatura Tekiō® Hybrid cu logo-ul companiei tale!

  • Set 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneModalitate recomandata de producator pentru personalizare: tampografie
  • Set 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneCulori maxime care pot fi personalizate: 4
  • Set 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneDimensiune maxima ce poate fi imprimata: 70x10mm
Brand Tekiō®
Material Plastic ABS
Lungime 29.00 cm
Latime 16.00 cm
Inaltime 1.70 cm
Greutate 635 grame
Tara de provenienta China

Producatorul recomanda o modalitate de personalizare a materialelor promotionale care tine cont de caracteristicile fiecarui material si de modalitatea in care acesta poate fi imprimat pentru a arata cat mai bine. Astfel, in functie de materialul ales pentru produsele promotionale, producatorul poate recomanda diferite metode de imprimare, precum serigrafia, tampografia, gravura sau termotransferul pentru ca acestea sa atraga atentia publicului tinta.

Dimensiune maxima de inscriptionare

Locul de imprimare implicit tastatura
Latime 70mm
Inaltime 10mm

Set 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphone

Simularea grafica a produsului promotional ales

Este important sa stiti ca, dupa efectuarea comenzii pentru articolul promotional: Tastatura Tekiō® Hybrid cu suport pentru tableta si smartphone, personalizata prin tampografie, timpul de livrare poate varia intre 3 si 5 zile lucratoare. In timpul acestui interval, se va efectua simularea grafica a produsului comandat cu logoul trimis in format vectorial.

Simularea grafica este un proces important pentru a va asigura ca produsul va fi personalizat exact asa cum doriti. In timpul acestui proces, echipa noastra de graficieni va utiliza logoul dvs. trimis in format vectorial pentru a crea o simulare grafica a produsului personalizat. Aceasta va oferi o imagine clara a felului in care produsul va arata cu logoul dvs. si va va permite sa faceti ajustarile necesare inainte de a trimite comanda la productie.

Este important sa mentionam ca timpul de livrare poate varia in functie de volumul comenzilor noastre si de disponibilitatea stocurilor de produse. In cazul in care livrarea va intarzia, va vom informa cat mai curand posibil pentru a va putea planifica activitatile viitoare.

Dorim sa ne asiguram ca toate comenzile pentru produse promotionale sunt personalizate exact cum doriti si livrate in cel mai scurt timp posibil. Echipa noastra de experti este mereu la dispozitia dvs. pentru orice intrebare sau nelamurire.

Reduceri in functie de cantitate

Daca sunteti in cautarea unor produse promotionale personalizate, probabil ca doriti sa gasiti cele mai bune oferte pentru a va potrivi bugetului. Va oferim reduceri in functie de cantitatea pe care o comandati, dar si in functie de numarul de culori care pot fi personalizate.

Acest lucru inseamna ca, cu cat comandati mai multe produse sau personalizari cu mai putine culori, cu atat veti beneficia de un pret mai avantajos pe unitate. Acest lucru poate fi util daca doriti sa comandati produse promotionale in cantitati mari pentru a distribui la evenimente sau daca doriti sa creati o serie de produse personalizate cu un design simplu.

Costul personalizarii este adaugat la pretul de baza al produsului si este inclus in pretul final al produsului, astfel incat dvs. sa aveti o imagine clara si transparenta a pretului total al achizitionarii.

Sustenabilitate – puterea exemplului

Producatorul materialelor promotionale are validarea de la terti pentru sistemele de management, are parteneriate cu initiative globale si sunt angajati fata de obiectivele de dezvoltare durabila (SDG 8, 12, 13, 14, 15 și 17) ale Natiunilor Unite.

Set 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneSet 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneSet 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneSet 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneSet 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneSet 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneSet 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphoneSet 25 tastaturi Tekiō® Hybrid personalizate, suport tableta si smartphone

Culoare

Negru

Brand

Tekiō®